Masaj de relaxare

Zilele sunt tot mai agitate și tot mai încărcate de stres. Tensiunea se acumulează și efectele negative pot apărea în cele mai ciudate și neplăcute forme. 

A avea grijă de corpul nostru înseamnă, în ziua de astăzi, a găsi metodele cele mai bune de eliminare a stresului la nivel fizic și emoțional. Masajul de relaxare este o soluție ideală. 

 

Pentru oricine, oricând.

Masajul de relaxare poate fi aplicat și este benefic oricărei persoane, indiferent de vârstă, sex sau stare medicală. Ședințele de masaj pot avea loc iarna, când îți este greu să te dedici unui sport, în plină vară când zilele de concediu nu au venit încă sau în orice altă perioadă a anului. Putem oferi ședințe de masaj la salonul nostru din zona Domenii sau la domiciliul tău. 

Relaxare și chiar mai multe beneficii

Masajul de relaxare vine la pachet cu o mulțime de plusuri pentru organism. Chiar dacă este vorba de o stimulare mai ușoară a mușchilor și pielii față de alte tipuri de masaj, efectele pozitive sunt numeroase:

•   Îmbunătățește circulația sângelui

•   Stimulează sistemul limfatic care elimină reziduurile organice

•   Previne crampele musculare 

•   Reduce tensiunea și anxietatea

•   Ameliorează dureri cauzate de artrită sau sciatică

•   Calmează sistemul nervos.

Ședințele de relaxare trebuie să intre în programul tău săptămânal, mai ales dacă modul de viață este unul alert, fără foarte multe momente de pauză

Corpul are nevoie de un timp alocat reîncărcării cu energie și eliberarea tensiunilor. Masajul de relaxare le oferă cu succes, iar în Salonul Domenii găsești profesioniștii cu experiență care știu să transforme masajul de relaxare într-o adevărată terapie de refacere.

Te așteptăm!