Masaj de remodelare corporala si anticelulitic

Uneori simțim că oasele nu mai stau bine la locul lor, articulațiile nu mai funcționează cum trebuie iar mușchii sunt lipsiți de reflexe. Stresul, oboseala, sedentarismul se așează pe fiecare părticică a sistemului nostru locomotor. Treci și tu prin astfel de momente?

Te invităm la Salonul Domenii pentru o ședința de masaj care să îți redea echilibrul sistemului muscular și articular și prin care să redobândesti mobilitatea perfectă. Vei scăpa de anumite dureri inexplicabile, simțind deopotriva o  revitalizare și la nivel psihic.

Tehnici speciale de masaj, grupate sub titlul de masaj de remodelare corporală, întind mușchii, realiniază oasele și redau flexibilitatea articulațiilor. 

Printr-un astfel de masajul se pot obține rezultate excelente și în reducerea sau eliminarea celulitei, acea grăsime corporală ce nu se dă bătută nici chiar după diete sau activități sportive. Masajul de remodelare corporală sparge aglomerările de celule de grăsime și asigură un drenaj limfatic care permite eliminarea eficientă a reziduurilor de grăsime.

În funcție de starea ta și evaluarea făcută la prima ședință, specialiștii noștri aleg cele mai potrivite tehnici de masaj.

Vei resimți efecte pozitive imediat printr-o mai bună mobilitate și relaxare, iar după 3-5 ședințe vei vedea și rezultatele cu efect pe termen lung: o remodelare corporală, mobilitate crescută și o vitalitate generală fizică și psihică.

Te invităm la Salonul de Masaj Domenii pentru un corp “sculptat cu mana”.

Ședințele de masaj pentru remodelare corporală se pot face și la domiciliu sau la birou, dacă există condiții specifice.