Masaj facial cu efect de lifting

Anti-aging este un termen tot mai la modă în ziua de astăzi, însă puține persoane îl asociază cu masajul facial. Lasă deoparte gândul de a apela la bisturiu pentru un lifting. Nu te baza doar pe cremele sofisticate. Mușchii feței au nevoie de o tonifiere care va reduce cu câțiva ani buni vârsta acordată de cei din jur.

Salonul de masaj Domenii are în mijlocul echipei sale specialiști în masaj facial care pot oferi ședințe cu efect de întinerire al aspectului feței fără a mai fi nevoie să apelați la metode invazive în sală de operații. 

Mușchii feței, la fel ca orice altă grupă de mușchi, sunt afectați de oboseală, stres și rutina zilnică, pierzându-și elasticitatea. Acest lucru poate fi evitat prin ședințe periodice de masaj facial cu efect de lifting. În plus, un astfel de masaj stimulează glandele sebacee și îmbunătățesc aspectul pielii prin îndepărtarea celulelor moarte. 

Evident, primul efect pe care îl vei resimți chiar de la prima ședință de masaj facial este o relaxare totală și chiar o senzație de răsfăț. Acest tip de masaj presupune mișcări ușoare care stimulează zona feței, plină de nervi și puncte de plăcere. 

Cu siguranță, efectul anti-aging se va resimți și în starea de spirit. O ședință de masaj facial de aproximativ  45 de minute are puterea de a înlătura anxietatea și de a reduce stresul prin eliberarea de endorfine.

Masajul facial nu este recomandat în cazul în care pielea este afectată de acnee astfel că, trebuie mai întâi să te adresezi unui medic dermatolog.

Te așteptăm în Salonul Domenii pentru o sesiune de întinerire.