Masaj la domiciliu

La tine acasă poate fi mai simplu, de aceea mutăm salonul nostru de masaj la adresa ta. Nu de tot, ci doar pe durată ședinței. 

Salon Domenii oferă servicii de masaj la domiciliu. Fie că este vorba de o ședința de masaj de relaxare sau de o serie de ședințe de masaj terapeutic, ne deplasăm pe raza municipiului București și în zonele limitrofe, atunci când ție îți este cel mai convenabil.

Timpul, deplasarea dificilă, o nouă experiență pe care eziți să o încerci într-un spațiu străin sunt doar câteva din motivele pe care ne dorim că tu sa nu le ai. Dorim să te bucuri de beneficiile extraordinare ale unei ședințe de masaj, de aceea putem veni noi la tine pentru ședințe complete de masaj.

 

Orice tip de masaj, la tine acasă

De la masaj facial la masaj de modelare corporală, orice tip de masaj poate fi efectuat la domiciliu. Noi venim pregătiți cu salteaua și masă specială de masaj iar tu trebuie doar să ne pui la dispoziție un spațiu suficient pentru acestea. 

Vrei să faci persoanei dragi cadou o ședință de masaj de relaxare? Ai suferit o intervenție chirurgicală și nu te poți deplasa la adresa noastră? Nu ai cu cine să îți lași bebelușul pentru a beneficia de un masaj post-natal? Contactează-ne și stabilim o zi și o oră potrivită.

Masaj la birou

Este posibil? Da, cu siguranță, atât timp cât avem la dispoziție un spațiu adecvat. Nu putem oferi, în schimb, servicii pentru o companie întreagă, în același timp. O ședință de masaj durează între 45 și 60 de minute și este destul de solicitantă pentru maseurii noștri. În general, se pot programa maxim 2-3 ședințe de masaj în aceeași zi.

Masajul la domiciliu este mult mai scump?

Pentru acest serviciu sunt percepute taxe suplimentare de deplasare, însă cu siguranță nu este vorba de un buget care să te ducă cu gândul la servicii greu accesibile. Contactați-ne și în funcție de zona în care trebuie să ne deplasăm, trimitem oferta noastră de preț.

Contactați-ne pentru detalii.