Masaj pentru gravide si remodelare corporala dupa sarcina

Perioada sarcinii este una extrem de dificilă pentru viitoarea mămică, deopotrivă din punct de vedere psihic și fizic.

Organismul nu poate fi niciodată complet pregătit pentru schimbările prin care trece o femeie în cele 9 luni de sarcină, de aceea trebuie ajutat, iar masajul este una din puținele metode care oferă într-un mod natural, fără medicamente sau alte proceduri invazive, extrem de multe beneficii pe perioada sarcinii.

  Salonul Masaj Domenii oferă servicii de masaj pentru gravide, la sediul nostru sau la domiciliu

Încă din primele luni de sarcină, viitoarea mămică poate apela la serviciile noastre. Masajul asigură o îmbunătățire a circulației sângelui, o relaxare a mușchilor și articulațiilor supuse unor continue provocări, ameliorarea sau eliminarea durerilor de coloană și din zona cervicală atât de frecvente în timpul sarcinii, reducerea durerilor de cap, reducerea senzației de “picioare grele” prin stimularea limfatică, reducerea senzației de oboseală. 

Masajul aduce, pe lângă un confor fizic, și relaxarea de care viitoarea mămică are nevoie. Grijile, întrebările, anxietatea ce își fac de multe ori simțită prezența de-a lungul sarcinii sunt ameliorate de ședințele de masaj. 

Masajul pentru gravide poate fi realizat până în ultimele săptămâni de sarcină fără a dăuna în vreun fel bebelușului. Totuși, solicităm mămicilor ce apelează la serviciile salonului nostru de masaj să solicite și opinia medicului ginecolog pentru a elimină orice riscuri.

 

 • Remodelare corporală după sarcină

La nu foarte mult timp după sarcină, orice mămică poate apela la ședințe de masaj care să accelereze procesul de recuperare după sarcină. Refortificarea mușchilor, înlăturarea kilogramelor acumulate în timpul sarcinii, revitalizarea organismului afectat de sarcină, îmbunătățirea stării psihice sunt efectele pe care masajul după sarcină le poate aduce, cu siguranță. 

Terapistii noștri sunt calificați și au experiența necesară pentru a oferi ședințe de masaj care să vă ajute în perioada sarcinii sau după sarcină. Va așteptăm să ne contactați.