Masaj reflexogen (reflexoterapie)

Cine nu iubește un masaj la picioare? Mai ales după o zi de alergătură, 5 minute de masaj te fac să te simți alt om, chiar dacă ai apelat la cineva care are doar bunăvoință și mai puțină pregătire în domeniu.

De ce ne oferă această stare de bine? Pentru că acest tip de masaj este de fapt așa numitul masaj reflexogen ce se bazează pe o corespondență dintre diferite părți ale corpului și zone ale piciorului sau ale mâinii numite “zone reflexe”. Practic, o hartă a organelor noastre poate fi “desenată” pe talpa piciorului sau pe dosul palmei iar aplicarea tehnicilor de masaj specifice are beneficii asupra întregului corp. 

De exemplu, călcâiul corespunde zonei sciatice iar degetele corespund zonei capului. Inima, rinichii, pancreasul sau creierul au fiecare câte o zonă reflexă asociată. 

Te invităm la Salon Masaj Domenii pentru o adevărată ședință de reflexoterapie, un balsam pentru picioarele și mâinile tale și o binecuvântare pentru corp. Mai bine de 45 de minute în care vei experiementa la cea mai mare intensitate această tehnică a medicinii alternative, o adevărată filozofie a corpului studiată de sute de ani.

Aplicarea unei presiuni bine dozate asupra diferitelor zone reflexe eliberează endorfine care reduc stresul și creează un echilibru al sistemului nervos.

Beneficiile masajului reflexogen nu au fost demonstrate științific dar rezultatele sale sunt simțite de cei ce apelează la servicile unui profesionist ce cunoaște foarte bine tehnicile acestui tip de masaj.

 

Masajul reflexogen tratează sau ameliorează o listă întreagă de afecțiuni

Din lista afecțiunilor sau simtomelor ce sunt ameliorate sau înlăturate complet după câteva ședințe de masaj reflexoterapeutic, menționăm:

•   Dureri de spate

•   Insomnie

•   Dezechilibru hormonal

•   Probleme digestive

•   Artrite

•   Dureri de cap

•   Îmbunătățirea circulației sângelui

Cel mai bun mod de a descrie acest tip de masaj este prin aplicarea lui. Vă invităm, așadar, în Studioul de masaj Domenii pentru o prima ședință de masaj reflexoterapeutic.

Ședințe de masaj reflexoterapeutic la tine acasă

Ne putem deplasa noi la tine pentru a beneficia de acest tip de masaj în confortul casei tale. Dacă îți este dificil să ajungi la salonul nostru din zonă Domenii, venim noi la tine, la o adresă din București sau în zonele limitrofe. 

 Contactează-ne pentru detalii.