Despre noi

Deschis in anul 2009, pragul salonului nostru a fost trecut de oameni cu probleme de sanatate, precum hernie de disc, pentru care singura solutie era la acel moment operatia. Odata ce au inceput sa faca masaje speciale pentru problemele lor, pacientii cu cifoze, lordoze, hernii sau spondiloze au avut rezultate foarte multe si au renuntat la interventiile chirurgicale. 

La toate acestea se adauga rezultatele noastre exceptionale la probleme precum celulita si programele de masaj cu efect de lifting sau redobandirea elasticitatii pieleii si imbunatatiri ale circulatiei sangelui.

Toti specialistii din cadrul salonului au absolvit studii speciale, in cadrul facultatii Carol Davila, acumuland experienta in unitati spitalicesti din Bucuresti precum Spitalul Filantropia, Institutul National de Recuperare Medicala sau Institutul de Acupunctura Panduei. Mai mult decat atat, toate echipa participa an de an la congresele organizate de Asociatia Balneo-Fizio-Kinetoterapeutilor, pentru a fi la curent cu noutatile din domeniu si pentru a asigura clientilor care trec pragul salonului cele mai bune rezultate.

 

Despre Sebi:


Provin dintr-o familie de maseuri si inca de cand eram mic am asistat curios la rezultatele lor exceptionale. Singura mea dorinta era la acea vreme sa pot face si eu oameni fericiti si sa le pot alina suferinta.
Sunt pasionat si lucrez intotdeauna cu inima deschisa, convins fiind ca ceea ce fac poate aduce un zambet pe fata unui client. Fiecare corp raspunde diferit si eu trebuie sa ma modelez si sa gasesc modalitatile prin care sa obtin rezultatele dorite.

 

Te asteptam in salonul nostru pentru a te bucura de o experienta completa, pana atunci poti vedea mai jos cateva imagini din salon: