Masaj terapeutic

Efortul prelungit sau suprasolicitant, accidente, sedentarismul, întinderile sau o circulație sangvină proastă pot afecta corpul uman, iar masajul terapeutic vine să rezolve multe din aceste probleme. 

Masajul terapeutic are efecte imediate, dar și pe termen lung. Relaxarea mușchilor, îmbunătățirea capacităților motorii, imbunătățirea circulației sangvine și o stare generală mai bună sunt efecte ce pot fi resimțite imediat după o ședință de masaj terapeutic. Eliminarea durerilor de spate sau a problemelor articulare, scăderea în greutate prin drenaj limfatic sunt efecte pe termen lung de care puteți beneficia prin ședințe repetate.

Iată câteva din beneficiile masajului terapeutic:

    Recuperarea mai rapidă după intervenții chirurgicale

    Recuperarea rapidă și îmbunătățirea performanțelor mușchilor în cazul sportivilor de performanță

    Revitalizarea mușchilor atrofiati sau evitarea atrofierii în cazul persoanelor ce trebuie să stea o perioadă lungă la pat.

    Îmbunătățirea fluxului limfatic și stimularea sistemului imunitar al organismului

    Ameliorarea sau eliminarea unor afecțiuni de spate precum scolioza, cifoza, hernia de disc sau lombosciatica

    Ameliorarea unor afecțiuni reumatice

    Îmbunătățirea circulației sanguine 

 

Salonul Domenii este specializat în masaj terapeutic, având o echipă formată din maseuri cu studii de profil și experiență câștigată în cele mai mari unități spitalicești din București. În cei 6 ani de la inaugurare, sute de clienți ne-au trecut pragul pentru probleme simple sau extrem de complicate.

Masajul terapeutic poate căpăta numeroase forme în funcție de afecțiune sau scopurile stabilite ale fiecărei ședințe. Astfel, un tratament începe cu o evaluare a pacientului și stabilirea unui program bine pus la punct pe etape de refacere.

În Salonul Domenii, oamenii vin pentru a-și recăpăta mobilitatea, pentru a scăpa de dureri sau pentru a-și revitaliza organismul, iar atunci când este cazul sau când se dorește acest lucru, ne deplasăm noi la domiciliul clientului.

Apelați la servicile noastre sau contactați-ne pentru a vă oferi informații despre posibilitățile de vindecare sau ameliorare a anumitor afecțiuni. De foarte multe ori, masajul terapeutic este un răspuns la probleme inedite și care, aparent nu au nicio legătură cu domeniul nostru de activitate.

Vă așteptăm la Salonul Domenii sau vă putem face o vizită la domiciliu astfel încât ședințele de masaj terapeutic să se desfășoare în cadrul cel mai potrivit pentru dumneavoastră.